OSVEŽAVAJUĆI I ZDRAV NAPITAK KOJI TOPI MASNE NASLAGE: Priprema se krajnje jednostavno i blagotvoran je za organizam

Pogodan je za sve one koji žele da smanje obime ali i da se osveže u ovim vrelim letnjim danima.

Kao osnova zdravog života je da dnevno popijemo osam čaša vode, zbog optimalnog funkcionisanja organizma. Voda nam omogućava da svi naši organi funkcionišu bez poteškoća. Svakako da preporučena količina vode može da varira zavisno od naših individualnih potreba i stepena fizičke aktivnosti.

Za one koji žele da smanje masne naslage ili da smršaju voda ima najviše prednosti, takođe omogućava i zdravu probavu.

Uz pomoć jednog krajnje jednostavnog napitka koji će vas pritom i osvežiti možete da smanjite masne naslage koje ste nakupili na odredjenim delovima tela.

Voda predstavlja jedno od najzdravijih pića a možete je napraviti tako da bude još blagotvornija. Ovaj napitak smanjuje nadutost i poboljšava probavu a osmislila ga je nutricionistkinja Sintija Sas.

Po njoj je ova osvežavajuća “Sasi voda” i dobila naziv. Razbudiće vas i upotpunosti osvežiti vaše telo a evo i kako se priprema:

SASTOJCI:

8 čaša vode

jedna kašičica rendanog korena od djumbira
jedan sveži krastavac srednje veličine, oguljen i isečen na tanke kriške
jedan limun srednje veličine, isečen na kriške

12 listova nane

Navedene sastojke stavite u vodu pa ostavite da smesa odstoji preko noći kako bi sve namirnice pustile svoje arome. Ovaj napitak potom možete da konzumirate tokom celog dana.

Svakako da ovaj napitak neće učiniti čudo ali u kombinaciji sa uravnoteženom ishranom i fizičkim aktivnostima omogućiće da izgubite na obimu bez gladovanja.

(Still)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*