MED OD BUNDEVE: Lijek koji čisti tijelo od OTROVA, a jetru spašava od bolesti i lijekova!, EVO KAKO DA GA NAPRAVITE (RECEPT)

Lijek ne mora biti gorak i ružan. Bundeva s medom je izuzetno ukusan proizvod koji liječi cijelo tijelo, obnavlja rad crijeva, pomaže kod anemije, kardiovaskularnih bolesti, edema, gojaznosti. Lako se apsorbira u organizmu i predstavlja ključnu hranu za bebe. Ovaj med možete koristiti i kao dodatak jelima.

Kao što znate, med je jedan od najmoćnijih imuno-stimulirajućih sredstava koji se bore protiv svih vrsta virusa i bakterija, a preporučuje se i kod gastrointestinalnih bolesti.

Ako pomiješate bundevu s medom, dobit ćete pripravak koji ima zaista ljekovit učinak na tijelo. Tako se korisna svojstva bundeve s medom mogu koristiti u borbi protiv kamenca u bubregu i pijeska u žuči.

Kako napraviti bundevin med

Uzmite veliku bundevu, tešku oko 9 kg, ogulite je i sameljite je na mlinu zajedno s jezgrom i sjemenkama. U dobivenu kašu dodajte 5 kg meda i izmiješajte. Ostavite da odstoji 10 dana, na tamnom mjestu i to uz redovno miješanje. Jedanaesti dan procijedite tekućinu kroz gazu, a kašu bacite. Sok pijemo po 50 ml, tri puta dnevno i to 30 minuta prije obroka.

Ovaj lijek se koristi za obnovu jetre nakon teške bolesti ili nakon upotrebe jakih lijekova.

Drugi način pravljenja meda

Uzmite bundevu srednje veličine. Odrežite joj vrh, toliko da možete doći do središnjeg dijela bundeve. Očistite je od sjemenki. U njenu utrobu ulijte bagremov med pa onim vrhom poklopite bundevu.

Ostavite je na tamnom mjestu, na sobnoj temperaturi 10 dana. Jedanaesti dan započnite liječenje 1 žlicom i to 3 puta dnevno, pola sata prije jela. Konzumirajte bundevin med 20 dana.

Da biste obnovili rad crijeva, uklonili toksine iz organizma, možete koristiti ovaj med kao dodatak jelima. Bundeva u kombinaciji s medom pomoći će vam da se nosite s nesanicom i povećanim mentalnim stresom.

Lijek ne mora biti gorak i ružan. Bundeva s medom je izuzetno ukusan proizvod koji liječi cijelo tijelo. Bundeva se još koristi i kod liječenja anemije, kardiovaskularnih bolesti, edema, gojaznosti. Lako se apsorbira u organizmu i predstavlja ključnu hranu za bebe.

stil.kurir

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*