UMJESTO TABLETA PROTIV BOLOVA UZMITE OVE BILJKE: Riješite se tegoba na prirodan način i spasite želudac…

Ovaj lijek je potpuno prirodan, ne utječu toliko na želudac kao kemija koju stalno unosimo u organizam i nemaju dugoročne posljedice na naše tijelo.

Kada nas nešto zaboli, većina će odmah posegnuti za tabletom protiv bolova. Postoji mnogo prirodnih sredstava protiv bolova, a neka od njih već imate u kuhinji.

Crni papar

Učinkovit je u borbi protiv artritisa, bolova u želucu i probleme s probavom. Crni papar upotrebljavao se u liječenju još u tradicionalnoj kineskoj medicini.

Papar sadrži tvari koje imaju protuupalna svojstva. Svježe mljeveni papar koristite kao dodatak jelu, no budite oprezni jer veće količine mogu usporiti djelovanje nekih lijekova.

Ulje mente

Najbolje ga je koristiti za smirivanje želučanih tegoba i sindroma iritabilnog crijeva. Umjesto ulja može se koristiti i lišće biljke.

Jednu čajnu žličicu suhog peperminta u šalici vruće vode ostaviti deset minuta, procijediti i ohladiti. Pijte čaj 4-5 puta na dan između obroka. Budite oprezni jer velike doze mogu biti otrovne, budući da je čisti mentol otrovan.

Izvor: dnevno.hr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*