U OBIČNU VODU DODAJTE ŠAKU JEFTINE BILJKE I PIJTE SVAKOG DANA: Krcata vitaminima, jača imunitet i TOPI SALO kao od šale!

Voda od lovorovog lista je odlična za zdravlje, a pomaže i kod mršavljenja! Lovorovo lišće može da pomogne kod tegoba sa respiratornim organima, a od ove bilhjke imaju koristi i oboljeli od dijabetesa jer pomaže da se bolje reguliše nivo šećera u krvi. Voda sa ovim lišćem može da utoli glad, a istovremeno reguliše i rad crIJeva. U 100 g lovora ima samo 5,6 kcal, a ova začinska biljka je krcata proteinima, ugljenim hidratima, sadrži masti i vlakna, kao i šećer u tragovima. Za one koji imaju problema sa suvišnim kilogramima, redovna konzumacija vode sa lovorovim listom biće od velike pomoći da počnu da tope salo.

Kako pripremiti vodu od lovorovog lista, a koja pomaže da se oslobodite suvišnih kilograma?
Šaku lovorovog lista sipajte u šerpu sa ključalom vodom. Miješajte nekoliko sekundi, a zatim isključite ringlu. Procijedite i ostavite da se ohladi do sobne temperature. Dodajte kašičicu meda i popijte

Koje su zdravstvene prednosti vode od lovorovog lista?
Visok sadržaj vlakana – ova voda je bogata vlaknima koja pomažu da se duže osjećamo siti, a istovremeno reguliše i rad crijeva. Pomaže u sprječavanju zatvora i pospješuje varenje, što je veoma važno za kontrolu težine. Pospješuje metabolizam – dobar metabolizam definiše tempo kojim tijelo sagorijeva masti i obrađuje unesene kalorije. Lovorov list je odličan u smislu poboljšanja metabolizma i brzine kojom se gubi težina.

Zdravija crijeva – ova voda čini čuda za varenje i pokretljivost crijeva. Da biste mršavili, neophodno je da vam organizam dobro vari hranu i da upija neophodne hranljive materije. Zbog visokog sadržaja kalcijuma, ova biljka se smatra efikasnim sagorijevačem masti. Jači imunitet – hranljivi sastojci poput vitamina A, C i B6 zajedno pomažu jačanje imuniteta.

MONDO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*