SIROVA ISHRANA MI JE SPASILA ŽIVOT: Bacila sam tablete u smeće, DOKTORI NISU MOGLI DA VJERUJU!

Sirova ishrana je mnogim ljudima koji su imali različite i teške bolesti, promjenila život, ipak mnogi i dalje imaju sumnje jer ne shvataju da nešto tako jednostavno može da im pomogne.

Korišćenjem tableta čovjek može samo da ublaži siptome bolesti, ali nikad da je i izliječi. To jedino može sam, promjenom loših navika, te dajući tjelu ono što mu je zapravo potrebno – sirovo povrć, voće i orašasti plodovi.

Danas vam donosimo iskustvo jedne žene koja je sirovom ishranom riješila moge zdravstvene probleme.

Nakon samo mjesec dana tlak u normali i ne pije više ni tablete.

Štitnjača za koju su doktori rekli da se gotovo osušila je prešla iz hipotireoze u hipertireozu te mi je eutiroks smanjenumjesto 100 na 75 za tri dana u tjednu. Energije nikad nisam imala više.

I na kraju da kežem da imam nepunih 70 godina i moja preporuka svima je da probaju, da će se već nakon par tjedana osjećati puno bolje i da neće umirati od gladi jer mogu jesti kad god su gladni ali samo voće, povrće i orašaste plodove. Svima želim strpljenja i upornost jer samo tako se postižu rezultati.

Postoji još mnogo primjera izliječenja sirovom ishranom, a jedan od njih je i čovjek koji je izliječio dijabetes:

Evo ja sam dokaz sam sebi, 35 kg skinuo u osam mjeseci, ništa od lekova ne pijem, a pio šaku lekova. Dijabetes nemam više, evo već osam meseci ne dajem sebi inzulin, skroz druga osoba, imam 60 godina bavim se sportom rekreativno, ma sve vrh.

Upustvo kako da započnete sa sirovom ishranom možete pronaći u našoj digitalnoj knjizi “Sirovi recepti – ishranom do zdravlja”

Knjiga je dostupna u cijelom svijetu, za više informacija javite se:

Porukom na facebooku, u komentaru, na broj telefona 062 891 22 03, na mail: prirodnamedicinapdz@gmail.com

(Preuzeto // https://www.mojirecepti.net/ )

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*