PRIJE SPAVANJA POPIJTE OVAJ NAPITAK: Sve što ste pojeli tokom dana izbacićete ujutru, jer će vam ovaj recept topiti masti punih 8 sati

Nekada laksativno dejstvo nekog napitka može da uradi više od napitka za gubljenje masnih naslaga, ali zamislite šta radi napitak koji sadrži oba!

Masti oko stomaka i nogu su najteže za skidanje, naravno postoje razni faktori koji ih stvaraju, a vi onda ne znate način kako da ih se otarasite!

Jednostavno ćemo vam objasniti kako ovaj napitak djeluje:

Tijelo sagorijeva masti kada legneta da spavate! Što duže spavate, tačnije 8 sati to bolje za vas, a lošije za masti! Tijelo tokom sna od 8 sati oporavlja tijelo razvija mišiće, ali ništa ne radi sa MASTIMA! Da bi se ovo pokrenulo nešto mora da ubrza metabolizam i da tijelo tj. organizam nastavi da vari hranu čak i dok spavate!

OVAJ NAPITAK BAŠ TO RADI! Dokazano je da ako ne jedete nekoliko sati pred spavanje pa zatim popijete ovaj napitak skinućete barem pola kilograma, ali to nije sve, vidjećete tijelo ujutru! Pogledajte obavezno noge i stomak kako su splasli!

Sat vremena pred spavanja uzmete sljedeće:

limun (obavezno)
peršun (obavezno)
cimet (obavezno)
sirće (obavezno)
mala kašika meda ili umjesto meda stavite đumbir!

Ako možete da zamijenite večeru sa ovim napitkom bilo bi mnogo bolje! Lično smo probali i vjerujte nam da ukoliko pojedete tijesto za doručak, rižu i meso za ručak pa čak i malo čokolade, a zatim ne večerate nego popijete ovaj napitak, izgubićete tih pola kilograma i opet ćete biti tanji ujutru, piše “BalkansPress“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*