Oslobodite se zavisnosti od slatkog: Očistite organizam od parazita i normalizujte svoju težinu

Često vas privlači slatko? Nažalost kod većine ljudi (ne samo djece), postoji zavisnost od slatkog. Da li ste se ikada zapitali – zašto? Postoje dva glavna razloga za ovu zavisnost!

Jedan od njih su paraziti u organizmu (drugi razlog je – stres). Kada čovek jede puno slatkiša, on stvara u svom tijelu uslove za akumulaciju sluzi. Na ovoj sluzi počinju razmnožavanje gljivica i bakterija.

Prema statističkim podacima, trećina populacije pati od parazita. Obično, čovjek nije ni svjestan njihovog prisustva u svom tijelu.

Paraziti koje žive u našem tijelu oduzimaju nam energiju. Da bi je nadoknadili, organizam traži da pojedemo nešto slatko, jer baš glukoza, koja se sadrži u slatkišima, daje brzu energetsku dopunu organizmu. Ujedno sa tim, formira se i masni sloj, koji takođe djeluje na zaštitu organizma.

Generalno, što više parazita – deblji je sloj masti. Ako se oslobodite parazita, vaša težina se normalizuje i nestaje žudnja za slatkišima. I tako, kad paraziti prestanu uzimati vašu energiju, nestaće pospanost, umor, glavobolja, malaksalost, normalizovaće se metabolizam i mnogo toga. Uvidjet ćete i sami!

Liječiti se od parazita ili sprovoditi prevenciju (čak i ako mislite da nemate parazita u organizmu), potrebno je dva puta godišnje, dakle, jednom u šest mjeseci. Najefikasnije metode čišćenja organizma su narodne. Jedna od njih je sljedeća:

Čišćenje organizma od parazita – lan i karanfilić:

Lan i karanfilić efikasni su gotovo kod svih vrsta parazita. Za pripremu mješavine za čišćenje, potrebno je uzeti 10 dijelova lanenog sjemena i 1 deo suvih cvjetova karanfilića (100 gr sjemena lana i 10 gr karanfilića).

Sve zajedno usitniti u prah, u mlinu za kafu ili kupiti samljeveno u radnji sa zdravom hranom.

Uzimati svaki dan po 2 ravne supene kašike, u toku tri dana. Prah možete dodati u kuvanu hranu, u jedan obrok, ili ga pojesti, i nakon toga popiti čašu tople vode (najbolje je u jutarnjim časovima).

Poslije trodnevnog uzimanje ove smjese, napravite pauzu 3 dana. Zatim sve ponovite iznova.

Ovu smjesu treba konzumirati mjesec dana. Nemojte da vas zbuni neka reakcija organizma, kao sto svrab, osip, herpes, promjena boje stolice, urina ili još nešto. Ako to primjetite (ne moraju svi), to je znak da je čišćenje organizma u toku.

Ovo je veoma efikasno sredstvo. Kod konzumacije, ova mješavina ostaje na zidovima gastrointestinalnog trakta, a rezultat je da će paraziti biti „primorani“ da napuste vaš organizam.

Za poboljšanje rezultata, da paraziti konačno napuste svoje prebivalište, preporučuje se korišćenje odvara lana, na prazan želudac.

Za čišćenje organizma dobro je uzimati kiselomliječne proizvode, sjemenke bundeve, suncokreta, orahe, peršunov list, mirođiju, svježe cijeđene sokove od voća i povrća.

Izvor: uspesnazena.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*