DOŽIVOTNA DEPILACIJA: Nanesite OVU prirodnu smjesu ispod pazuha i dlačice će nestati ZAUVIJEK!

Recept nam dolazi iz Azije, gdje su ga skoro sve žene bar jednom upotrijebile, a potrebno je nekoliko tretmana da bi se dlačice potpuno uklonile. Mnoge žene imaju problem sa dlačicama ispod ruku, naročito kada dođe ljeto. Tada ih je potrebno brijati svakog dana, jer majice na bretele i bez rukava ne dozvoljavaju da sačekamo mjesec dana da dlačice dobro izrastu za depilaciju.

Lasersko uklanjanje je sve češći izbor žena, ali dame koje još uvijek nisu rađale ne bi trebalo da se podvrgavaju ovom tretmanu. Zato se okrenite prirodnom rješenju – sve što vam treba da biste zauvijek uklonili dlačice ispod miške jesu limunov sok i šećer. Recept nam dolazi iz Azije, gdje su ga skoro sve žene bar jednom upotrebile, a potrebno je nekoliko tretmana da bi se dlačice potpuno uklonile.

SASTOJCI

2 kašike limunovog soka i kašika šećera.
Sve što treba da uradite jeste da pomješate ova dva sastojka i nanesete na čistu kožu ispod ruku. Ostavite da djeluje nekoliko minuta, pa uklonite suvom, pamučnom, čistom krpom. Nemojte odmah ići na tuširanje ili prskati dezodorans, kako bi limun što duže djelovao; zato je možda najbolje da tretman obavljate pred spavanje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*