Uklonite masne naslage na kukovima i leđima pomoću 4 jednostavne vježbe: Lijepe obline za 3 sedmice!

Prekomerne masne naslage na kukovima, leđima i ispod pazuha mogu pokvariti utisak bilo koje, čak i potpuno promišljene i moderne odjeće. Kao rezultat – loše raspoloženje i nisko samopoštovanje.

Srećom, „Dnevni Magazin“ zna kako da riješi problem viška masti na leđima i povrati samopouzdanje.

KAKO UKLONITI MASNE NASLAGE NA LEĐIMA

Predstavljamo vam 4 vježbe koje nećete primijetiti u svom odražavanju svakodnevno!

1. Stanite uspravno uvučenog stomaka, ruku zategnutih i spuštenih. Podignite ruke, stojeći na prstima i kao da pokušavate da dohvatite plafon. Pažljivo pazite da se lopatice i ramena u ovom trenutku ne podignu. Napravite 3 serije od 8 ponavljanja.

2. Stavite stopala u širinu ramena i savijte potkolenice pod pravim uglom, naginjući tijelo naprijed. Spustite ispravljene ruke na pod. Savijajući laktove, pomjerite lopatice, a zatim podignite ruke. Napravite 3 serije po 10 ponavljanja.

3. Stojte uspravno uvučenog stomaka, ruku savijenih ispred grudi u laktovima, stisnutih pesnica. Raširite i skupite ruke, pokušavajući da povežete lopatice. Pokreti su slični pokretima leptir trenera. Napravite 3 serije po 10 ponavljanja.

4. Stanite uspravno uvučenog stomaka, ruku ispruženih ispred grudi. Izvodite pokrete koji imitiraju plivanje, kao da gurate vodu ispred sebe. Napravite 3 serije po 10 ponavljanja.

Ove vježbe sagorijevanja masti su osnovne, ali moćne. Cijeli ciklus će potrajati oko 10 minuta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*