STARI NJEMAČKI RECEPT, PREPORODITE KRVNE SUDOVE ZA 10 DANA: Lijek za čišćenje krvnih sudova je čisto ZLATO!

Da bi očistili krvne sudove, ljudi posežu za lijekovima. Ali lijekovi često zanaju da dovedu do opterećenja rada jetre i bubrega. Da biste sasvim očistili krvne sudove, a da pri tome ne oštetite druge organe – pokušajte sa ovim prirodnim starinskim receptom.

Godine i nepravilna ishrana dovodi do toga da se krvni sudovi istroše, postaju manje elastični, a na unutrašnjim zidovima se nakuplja sloj holesterola. Zbog toga su znatno suženi. Kao rezultat, dolazi do slabog snabdevanja krvlju organa i sistema. Začepljenje krvnih sudova je opasno po život.

Osim toga, mozak znatno pati, a krvni pritisak raste. Posledica ovih procesa mogu biti moždani, srčani udar, kao i druge ozbiljne bolesti.

Da bi očistili krvne sudove, mongi posežu za lijekovima, ali oni opterećuju rad jetre i bubrega.

Ovaj stari njemački recept precizno čisti holesterol sa krvnih sudova, a ovo su njegovi osnovni sastojci:

-4 cijela limuna; kriška korena đumbira; 2 litra vode; 4-5 čenova bijelog luka; 2 kašike meda.

Dobro operite limun i prelijte ga vrelom, ključalom vodom da biste uklonili nečistoće. Zatim, ga izvadite iz vode i nasecite na tanke kolutove. Đumbir i bijeli luk očistite, isjecite u blenderu ili sameljite na mašini za meso.

Stavite limun u šerpu zapremine 3 i više litara. U posebnoj šerpi, prokuhajte 2 litra vode i ostavite da se ohladi na oko 60 stepeni. U vodu stavite buheli luk, đumbir i med. Sve dobro izmiješajte, pa dodajte u šerpu sa limunom.

Ostavite da sve vri 2 sata. Kada se prohladi sve prebacite u teglu zapremine 3 litra.

Svaki dan popijte na prazan stomak oko 100 ml ujutru, pa isto toliko uveče. Lečenje traje oko 3 nedelje. Napravite pauzu od nedelju dana, pa posle još 4 nedelje uzimajte ovaj napitak.

Efekat ćete osjetiti već nakon 10 dana. Ovaj napitak čuvajte u frižideru.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*