Sa ovom namirnicom zaustavite srčani udar U TRENU, srčani bolesnici je uvijek trebaju imati uz sebe

Tu je jedan sastojak koji ljudi nisu svjesni toga i iskreno to je toliko moćan sastojak da čak može spriječiti srčani udar.

To je jedna vrsta čili paprike i njeno ime je Cayenne (kajanska). Nakon što ste saznali prednosti ove paprike, možda ćete otići do najbližeg dućana i kupiti par za svaki slučaj.

Ona je tajanstveno dobar i predmet za sprečavanje srčanog mnogih zdravstvenih stručnjaka diljem svijeta. Liječnici i iscjelitelji su fascinirani s ljekovitosti ove paprike. Jedan od njih je i dr Christopher koje ponosno kaže:

“Hvala Bogu na ovoj crvenoj paprici. Ja nikada nisam izgubio bilo kojeg pacijenta koji umire od srčanog udara, a sve zahvaljujući ovoj paprici “.

Ako netko doživljava srčani udar, a ako je on u svijesti dati mu žličicu crvena paprika u čaši vode, ali ako je u nesvijesti treba se staviti nekoliko kapi pod jezikom.

Ima hemostatski učinak, zaustavlja krvarenje i povećava oporavak brže nakon srčanog udara. To je balansiranje cirkulacije u krvi i povećava broj otkucaja srca.

Cayenne paprika je jedan od najjačih prirodnih lijekova i doista čini čuda za srce. Kalcij, cink, selen i magnezij su jedan od 26 hranjivih tvari nalaze unutra. Doista je također bogata vitaminom C i A.

izvor: pozitivno.info

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*