RUSI GA STALNO PIJU – ČUDO JE ZA PLUĆA: Domaći “lijek” od 4 sastojka čisti bronhije od sluzi i zaustavlja PUŠAČKI KAŠALJ

Ruski “lijek” za pušački kašalj i čišćenje pluća je izuzetno djelotvoran, uklanja sluz i olakšava disanje.

Pluća su poput sunđera i apsorbuju zagađivače iz vazduha, uključujući dim cigarete i patogene. Akumuliraju sluz, što može dovesti do ozbiljnih posljedica. Nakupljanje sluzi u plućima ne samo da je veoma neprijatno, već u težim slučajevima može da dovede do gušenja.

Međutim, postoje domaći lijekovi koji će pomoći da se ovaj organ sam pročisti, a jedan od najpopularnijih primijenjuju Rusi vijekovima.

Probajte ovaj prirodni preparat koji će pomoći da se izbaci sluz i koji će olakšati čišćenja bronhija. Posebno je djelotvoran kod pušačkog kašlja.

Sastojci:

1 kašika jabukovog sirćeta

manji komad svježeg korijena đumbira (veličine 6-8 mm)

1 kašika kokosovog ulja

1 kašičica meda

Priprema:

Isjecite đumbir na komade i stavite u čašu vode. Prokuhajte i ostavite da se napitak ohladi. Kod jakog kašlja dodajte kokosovo ulje, jabukovo sirće i med. Ovu količinu popijte odjednom.

Domaći “lijek” za čišćenje bronhija i pluća pijte kada god osjećate da otežano dišete.

Čaj od rosulje takođe ima ljekovito dejstvo kod jakog kašlja, bronhitisa i upornog, takozvanog “magarećeg kašlja”. Ovaj čaj ima blago gorak ukus, pa se preporučuje da u njega dodate med. Da biste pojačali efekat, možete dodati nekoliko kapi tečnog ekstrakta ehinacee.

Ukoliko imate hronične plućne bolesti, svakako se savjetuje da se prethodno savjetujete sa ljekarom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*